Interviews 2021

Wil jij ook dat het makkelijker wordt om de juiste professional te vinden voor jou en je paard? doe dan mee met het onderzoek! Met jouw antwoorden en ervaringen ga ik aan de slag om een oplossing te vinden voor jouw stress in de zoektocht naar de juiste professional.

 • Haal jij wel eens een professional bij je paard naast je dierenarts?
 • Vraag je je regelmatig af welk type professional jou en je paard het beste kan helpen?
 • Wie je voor wat moet inschakelen? Een dierenfsyiotherapeut, chiropractor, osteopaat, zadelpasser, bitfitter, sportmasseur of nog iemand anders?

Dan ben je niet de enige! Vind je het ook lastig welke persoon je moet kiezen?

 • Degene die je stalgenoot heeft aanbevolen?
 • Of diegene waar je instructeur enthousiast over was?
 • De goedkoopste?
 • Of degene die het eerst langs kan komen?

Kortom, het kan nogal ingewikkeld zijn om de juiste persoon te vinden voor jouw specifieke vraag als je zelf niet goed weet wie je zoekt.

Als gedragswetenschapper, paardeneigenaar en hippisch professional, herken ik bovenstaande situaties zelf ook.  Om in kaart te brengen waar jij (en ik!) als paardeneigenaar mee geholpen zou zijn op deze zoektocht, wil ik komende tijd via Zoom interviews afnemen met verschillende paardeneigenaren.

In persoonlijke interviews probeer ik een goed beeld te krijgen van hetgeen er speelt op dit gebied. Aan de hand daarvan wil ik gaan onderzoeken op welke manier ik bij zou kunnen dragen aan de oplossing.

Met de interviews wil ik o.a. het volgende onderzoeken:

 • achterhalen of meer eigenaren tegen hetzelfde aan lopen in hun zoektocht naar de juiste professional,
 • wat eigenaren zelf al hebben geprobeerd om de juiste professional te vinden en op welke manier,
 • of er belangrijke beweegredenen zijn om voor een type professional of een specifieke professional te kiezen en welke beweegredenen dat zijn,
 • of er belangrijke beweegredenen zijn om juist niet meer voor een type professional of een specifieke professional te kiezen en welke beweegredenen dat zijn.

Na de eerste serie interviews, wil ik een enquête opstellen en die door een grotere groep eigenaren in laten vullen om de resultaten wat breder te kunnen trekken.

Jij kunt meedoen als je wel eens een professional inschakelt voor de zorg rondom je paard (naast de dierenarts). Het interview duurt ongeveer 30-60 minuten afhankelijk van jouw input.

Om jou iets terug te geven voor je tijd, bied ik je een Q&A aan van 25 minuten als aanvulling op mijn gratis e-book ‘EquiBootcamp Kickstart Workbook‘. Je kunt me dan vragen stellen die je hebt na het lezen van het e-book. Bijvoorbeeld over een specifieke oefening.

Woon je minder dan 50 km bij mij vandaan dan maak je automatisch kans op de gratis ontspanningsmassage of de EquiBootcamp training die ik weggeef per 5 afgenomen interviews!

Voor meer info of om je aan te melden: info@myhappyathlete.com